3 chefs posing in a chefs outfit.

About

De Content Kitchen

Jouw maandelijkse contentplan

Voor wie?

Je merk staat als een huis, de smaken kloppen en de gerechten staan klaar voor presentatie. Je weet dat je product of dienst spot-on is. Nu nog zichtbaarheid creëren zodat het als warme broodjes over de toonbank gaat.

En hoe?

Daar komen wij in beeld, samen met 2gasten. We maken De Content Kitchen: op vaste basis kokkerellen wij smakelijke content waarmee we jouw product of dienst op een gouden presenteerblaadje zetten.

Better together

De mogelijkheden voor De Content Kitchen zijn oneindig. We bundelen onze krachten met onze partners van 2gasten. Dat zorgt niet alleen voor nog meer creativiteit, maar zorgt er ook voor dat we content strategieën kunnen maken.

In samenwerking
met 2Gasten

Dit is hoe het werkt.

Processs

two chefs spicing up a dish

Wekelijks in de keuken met jouw contentplan

Stel je voor: 3 koks en een klein leger aan souschefs die wekelijks op vaste basis voor jou de keuken in duiken. Dat is De Content Kitchen. We maken een compleet contentplan waar we de komende maanden mee vooruit kunnen. Daarvoor moeten we eerst de smaken van jouw bedrijf én product tot in de vezels proeven. Daarom starten we iedere samenwerking met een kick-off. We nemen 8 uur de tijd om met jou te overleggen en brainstormen. Vervolgens gebruiken we de tijd om de doelstellen te analyseren, kritisch naar de huisstijl te kijken en een compleet contentplan te maken. Gaat jouw maag daarvan knorren? Dan trekken wij ons koksbuis aan en gaan we aan de slag.

Wij maken wat je had willen bedenken en waarvan je niet wist dat je het nodig had. Dat kunnen social media posts, fotografie, korte video’s, animaties, flyers of een banner zijn. Net wat jouw product of dienst het beste in de spotlight zet. Dat is het fijne aan De Content Kitchen: niets staat vast en we bereiden alles.

02

Vaste Eter

De Content Kitchen gaan we voor de lange termijn met je aan. Voor minimaal een half jaar zijn wij wekelijks in de weer voor jou. We koken, blancheren, braden en grillen; maken dat wat jouw product nodig heeft. Voordat we ons kookgerei erbij pakken, zitten we met je samen. Maandelijks bepalen we met welke smaken je jouw doelen gaat halen. We plannen een brainstormsessie waarmee we de planning vullen. Wekelijks ontvang je content die jij presenteert aan jouw gasten. Dat smaakt naar meer.

03

Enthousiast?

Krijg jij trek na het lezen van onze service?
klik dan hier voor meer informatie.

It’s time to stop scrolling,
let’s create.

Get in touch

© Studio Nortoir 2022 - alle rechten voorbehouden
KVK 70547505